Kleurselector

2 406 682

Compleet winterwiel met lichtmetalen velg 17" 10-spaaks design, zilver

Ford Mondeo 09/2014, Vanaf modeljaar 10/2017, Met bandenspanningscontrolesensoren. Compatibel met sneeuwkettingen, de compatibiliteit van de ketting kan afhankelijk zijn van de velgafmetingen

439,00 €1

7Jx17 insperdiepte 50, Goodyear Ultra Performance G1, 215/55 R17 98V XL, label voor bandeigenschappen volgens EU-richtlijn nr. 2020/740


Garantie van Ford.

C
B
B
71 dB
Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje
Bekijk op auto's

1 De weergeven prijs is de totale prijs voor één winterband met één lichtmetalen velg, excl. montagekosten. Prijzen zijn inclusief btw. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.

" " " " "