Ford wegbijstand accessoires waarborgen de maximale veiligheid voor de bestuurders en passagiers van een Ford in noodgevallen. Het hoogwaardig veiligheidspakket voldoet aan de laatste Europese wetgeving.

Kalff* Hoogwaardig veiligheidspakket Nano "Trio"

2 332 709

17,00 €1

Uitgebreide EHBO-set geleverd in softbag, aangevuld met geel veiligheidshesje en gevarendriehoek. Dankzij zijn zeer compacte formaat één van de meest ruimtebesparende oplossingen op de markt. Voorzien van klittenbandstroken op de achterzijde voor veilige bevestiging en tweekamersysteem met aparte opbergruimte voor gevarendriehoek. Inclusief EHBO-brochure met nuttige, belangrijke aanwijzingen. Met bijsluiters en inhoudsopgave in de talen Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans en Portugees. 225 x 190 x 65 mm, inhoud volgens laatste DIN-normen, ECE R27 en EN ISO 20471


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Prijzen zijn inclusief btw. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.