U kunt uw fietsen op een veilige en comfortabele manier vervoeren met het aanbod fietsdragers van hoge kwaliteit.

Uebler* Fietsendrager I21, voor 2 fietsen, 90° kantelbaar

2 331 135

€ 621,001

Zeer comfortabele fietsendrager voor op de trekhaak met innovatieve eigenschappen om de fietstransportmogelijkheden optimaal te benutten. De kleinste en lichtste drager die Uebler ooit heeft ontwikkeld heeft een compleet nieuw, hendelloos iQ bevestigingssysteem, waardoor het nog gemakkelijker wordt gehanteerd. En omdat het ook 90° kantelbaar is, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de toegang tot uw bagageruimte. Als meervoudig testwinnaar staat de Uebler i-serie voor veiligheid, productkwaliteit en belastbaarheid. Met gepatenteerd inklapsysteem naar zeer compacte opbergafmetingen, intelligente, lichtgewicht constructie, gepatenteerd, hendelloos iQ bevestigingssysteem, verwijderbaar tussenstuk met antidiefstalsysteem en afneembare fietsframehouders. Eenvoudig neerklapbaar met voetpedaal, ideaal voor e-bikes, fietsarm geschikt voor fietsframes tot een diameter van 75 mm rond en 75 x 45 mm ovaal. Drager kan worden afgesloten op de trekhaak en fietsen kunnen ook worden afgesloten aan de drager, beladingscapaciteit van 30 kg per fiets, eigen gewicht van ongeveer 13 kg, inclusief 13-pens adapter. Afmetingen: 118 x 69 x 56 cm, afmetingen ingeklapt: 61 x 20 x 60 cm. Verticale belading: 37 kg bij een trekhaaklast van 50 kg en D-waarde 5.3 kN, 37 kg bij een trekhaaklast van 75 kg en D-waarde van 6.7 kN, 60 kg bij een trekhaaklast van 75 kg en D-waarde van 6.7 kN. N.B.: Het totale gewicht dat op de trekhaak rust (gewicht van accessoire en belading bij elkaar) mag de toegestane kogeldruk niet overschrijden. Wees voorzichtig bij het kantelen van de drager als deze is beladen met fietsen. Uitstekende delen zoals het stuur kunnen de grond raken en beschadigen. Neem de nodige veiligheidsmaatregelen.


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Prijzen zijn inclusief btw. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.