U kunt uw fietsen op een veilige en comfortabele manier vervoeren met het aanbod fietsdragers van hoge kwaliteit.

Uebler* Fietsendrager X31-S, voor 3 fietsen, 60° kantelbaar

1 948 383

€ 694,001

Zeer kleine en lichte op trekhaak bevestigde fietsendrager voor 3 fietsen, slim kantelmechanisme met voetpedaal voor gemakkelijke toegang tot de kofferruimte, zelfs met de fietsen gemonteerd, fietsarm geschikt voor fietsframes tot een diameter van 75 mm rond en 75 x 45 mm ovaal. Door het gepatenteerde inklapsysteem kunnen achterlichten, fietshouders en het steunframe eenvoudig en geheel binnen enkele seconden worden ingeklapt, afsluitbaar, laadvermogen van 30 kg per fiets, ook geschikt voor E-bikes, ongeveer 15,5 kg gewicht, inclusief 13-pins adapter. Afmetingen: 77 x 119 x 79 mm, afmetingen ingeklapt: 24 x 63 x 79 mm. Verticale belasting: 54 kg vanaf D-waarde 6,7 kN. N.B.: het totale gewicht dat op de trekhaak rust (gewicht van accessoire en belading bij elkaar) mag de toegestane kogeldruk niet overschrijden.


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Prijzen zijn inclusief btw. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.