Vergroot eenvoudig de laadcapaciteit van uw Ford. Ons aanbod dakkoffers van hoge kwaliteit is ontworpen voor het veilig opbergen en vervoeren van een ruime variëteit aan ladingen. De meeste modellen gaan aan twee zijden open voor eenvoudig toegang aan beide zijden van de wagen.

G3* Dakkoffer Elegance Europe 390 Premium, hoogglans antraciet

2 371 157

€ 300,001

Premium dakkoffer met verbeterde oppervlaktekwaliteit. 1950 x 738 x 360 mm, 390 l, met dubbele openingsmogelijkheid en centrale vergrendeling, gewicht 13 kg, maximaal laadgewicht van 75 kg. Met een stabiel, aerodynamisch design en bescherming tegen de weersomstandigheden. Past op alle dakdragers met een diameter van 33-90 mm. Benodigde afstand tussen de dakdragers min. 570 mm en max. 840 mm. Inclusief standaard G3 bevestigingsset "Elegance" en extra Premium T-adapters voor T-moer dakdragers, voor een comfortabelere en eenvoudigere bevestiging. Merk op dat, afhankelijk van het model wagen, de dakkoffers kunnen overhangen, waardoor de achterklep de dakkoffer kan raken als deze wordt geopend.

Opm.: De maximale dakbelasting van uw auto is beperkt. In de handleiding van uw auto vindt u deze terug.


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Prijzen zijn inclusief btw. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.