Vul uw soundsysteem aan met een erg krachtige maar plaatsbesparende Pioneer+ Subwoofer voor een nog beter basgevoel. Met zijn kleine en compacte afmetingen kunt u hem zelfs onder de passagierszetel installeren, zonder aan vermogen te verliezen.

Pioneer* Subwoofer TS-WX130DA

2 302 684

244,00 €1

Compacte en krachtige actieve subwoofer, kan zelfs onder de stoel gemonteerd worden dankzij het ultraplatte ontwerp. Met ingebouwde versterker van max. 160 W en Digital Bass Control voor diepe of dynamische basmodi. Aluminium woofer van 20 cm, 50 W nominaal ingangsvermogen. Eenvoudig te installeren. Afmetingen: 280 mm x 70 mm x 200 mm, gewicht: 3,5 kg. Niet in combinatie met elektrische stoelverstelling bij plaatsing onder de stoel. Subwoofer kan in elke auto geïnstalleerd worden via cinch-stekker of luidsprekerkabel. In sommige gevallen is wellicht een extra universele luidsprekerkabel vereist (ongeveer 0,5 m)


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.


BELANGRIJKE OPMERKING: De installatie mag alleen worden uitgevoerd door een monteur in een gespecialiseerde werkplaats. Beschadigingen aan onderdelen door incorrecte montage valt niet onder de garantie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Aanbevolen verkoopprijs inclusief btw. Raadpleeg uw Ford-dealer voor extra montagekosten. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten. Houd er a.u.b. rekening mee dat extra onderdelen noodzakelijk kunnen zijn.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.