Geniet van het kristalheldere geluid van Digital Audio Broadcasting met deze eenvoudig te monteren DAB+ digitale-radioadapter.

Pioneer* DAB+ digitale radio adapter SDA-11DAB, met Bluetooth

2 427 199

165,00 €1

Voeg eenvoudig DAB+ digitale radio en Bluetooth toe aan het audiosysteem van uw voertuig. Stand-alone tuner met kristalheldere digitale radio-ontvangst gecombineerd met een zeer eenvoudig te gebruiken menu en speciale radiovoorkeuzetoetsen. Eenvoudig op het dashboard of de voorruit te monteren met alle benodigde installatie-accessoires inbegrepen. Ontworpen om te werken met uw bestaande fabrieksradio, draadloos of bedraad. Met de ingebouwde Bluetooth-functionaliteit kunt u comfortabel en veilig bellen en gebeld worden. Belangrijkste kenmerken: handsfree bellen en muziek streamen via Bluetooth, ingebouwde microfoon en luidspreker (kan worden geschakeld naar de line-out-aansluiting voor audioweergave via het luidsprekersysteem van de auto), verkeersaankondigingen, automatisch/handmatig frequentiezoeken, DAB abc zoekfunctie, 2,4-inch (6,1 cm) TFT-display met een keuze uit 5 kleuren (wit, rood, oranje, groen of blauw), verlichtingstimer, helderheidsregeling en tekstscrollfunctie. Aansluitingen: aux-in en line-out. Menutalen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Turks, Deens, Noors. Inclusief actieve DAB+ voorruitantenne, dubbele USB-voedingsadapter, micro-USB-voedingskabel, 3,5 mm (AUX) audiokabel, adapter voor voorruitmontage, adapter voor dashboardmontage, installatietool en veiligheidsriem


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Prijzen zijn inclusief btw. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.