Sneller, eenvoudiger en handiger dan opladen met een kabel. Dankzij een set voor draadloos opladen kunt u een aantal apparaten draadloos opladen terwijl u onderweg bent. Het iedere keer aansluiten en losmaken van een stekker is niet meer nodig - het apparaat kan gewoon op het draadloze laadoppervlak worden gelegd.

2 452 283

Qi set voor draadloos opladen Universele oplossing

63,00 €1

Voor snel en eenvoudig draadloos opladen bij voor Qi geschikte smartphones (inductieve oplaadtechnologie) in alle wagens. Begint direct met opladen wanneer de smartphone op het laadpad wordt geplaatst, en schakelt automatisch naar de stand-bystand als de accu vol is. Voor de veiligheid schakelt de oplader zichzelf automatisch uit als munten of andere metalen voorwerpen in contact komen met het laadoppervlak. Inclusief antisliplaadpad en glasvezelkabel. Geschikt voor montage in middenconsole of handschoenkastje


Garantie van Ford.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's
Vind een dealer

1 Prijzen zijn inclusief btw. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.