Een basisregel in de autosport zegt dat minder gewicht zorgt voor meer dynamiek. Ford Performance wielen zijn lichtgewicht, flowform lichtmetalen velgen. Het hightech productieproces zorgt voor een verhoogd rijcomfort en verbeterde rij-eigenschappen, in het bijzonder in combinatie met de op maat gemaakte schroefverensets. Ford Performance wielen zijn ontworpen om de pure hartslag van de motorsport weer te geven, gecombineerd met een winterbestendige, hoogwaardige drievoudige laklaag in de speciale matte kleur "Magnetite" en zijn de juiste keuze voor de ambitueze rijder.

Performance wiel 18" Lichtgewicht flow form compleet zomerwiel met Ford Performance logo, 10-spaaks design, Magnetite mat

Ford Fiesta 07/2017, ST

2 308 131

€ 458,001

7,5 x 18", ET 42,5. Voorzien van zomerband Michelin Pilot Sport, maat 205/40 R18 86Y


Voordelen voor de klant:

De zelf gehomologeerde, op race geïnspireerde Ford Performance gevloeidraaide lichtmetalen velgen combineren alle voordelen van de standaardvelgen van Ford, maar hebben nog betere specificaties die het verschil maken voor de sportieve bestuurder:

 • Een productieproces met de meest geavanceerde technologieën in de industrie van velgproductie.
 • Vloeidraaien betekent dat druk uitgeoefend wordt op de binnenkant van het wiel terwijl het draait en nadat het gegoten is. Tijdens dit proces wordt het aluminium uitgerekt en samengedrukt, waardoor de trekvastheid verbetert. Op dat vlak lijkt het proces op het smeedproces.
 • Het eindproduct is aanzienlijk lichter, sterker, meer uitgerekt en met een veel betere schokbestendigheid, maar ook een groter laadvermogen dan een traditioneel gegoten wiel (van hetzelfde ontwerp).
 • Uniek uitzicht dankzij het geraffineerde ontwerp, drielagig lakwerk van topkwaliteit in een speciale matte kleur Magnetite en het typische Ford Performance-logo.
 • Bieden de perfecte oplossing voor uw voertuig in combinatie met het conformiteitscertificaat (COC).
 • Geproduceerd in overeenstemming met het kwaliteitsbeheersysteem DIN ISO 9001.
 • Voldoen aan de globale specificaties van FORD en zijn grondig getest op stevigheid en duurzaamheid.
 • Gemaakt van innovatieve materialen van topkwaliteit.
 • Met een winterbestendige afwerking en langdurig getest op zoutnevel om een uitstekende corrosiebestendigheid te garanderen.
 • Elke velg wordt via röntgenstraling gecontroleerd op defecten in het productieproces.
 • Langdurig onderzocht op de testbank en op voertuigen om te garanderen dat ze veilig blijven doorheen de levenscyclus van het voertuig en dat de rijeigenschappen en prestaties niet beïnvloed worden.
 • Met gebruik van de originele wieldop en wielmoeren van FORD, zodat geen extra onderdelen nodig zijn.
 • Speciaal ontworpen voor uw FORD, wat betekent dat er geen aanpassingen nodig zijn; er zijn dus geen verborgen vereisten - gewoon plaatsen en vergeten
 • Ontworpen als aanvulling op de algemene stijl van het voertuig.
 • Met garantie van FORD

Garantie van Ford.


BELANGRIJKE OPMERKING: De installatie mag alleen worden uitgevoerd door een monteur in een gespecialiseerde werkplaats. Beschadigingen aan onderdelen door incorrecte montage valt niet onder de garantie.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's

1 Aanbevolen verkoopprijs inclusief btw. Raadpleeg uw Ford-dealer voor extra montagekosten. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten. Houd er a.u.b. rekening mee dat extra onderdelen noodzakelijk kunnen zijn. Prijs is per velg en exclusief band.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.