Maak kennis met de top op het gebied van prestatietechnologie: de state-of-the-art GT superchargerset is meer dan alleen maar een compressor. Dit is een door Ford ontwikkeld, compleet tuningsysteem, ontworpen voor het leveren van optimale prestaties op het circuit. Hiermee staan uw uitdagers al direct op achterstand. Niet toegestaan op de openbare weg!

GT Performance superchargerset

Ford Mustang 03/2015, GT, tot en met 10/2017

2 216 665

€ 10.168,001

Set bevat 2,3 l Twin Vortices Supercharger (TVS) samenstel. Omvat vierlobbige rotors, high-flow in- en uitlaatpoorten die het thermisch rendement verbeteren waardoor een groter volumetrische debiet bij hogere toerentallen mogelijk wordt, onderste inlaatspruitstuk, dubbel 60 mm elektronisch gasklephuis, luchtinlaatsysteem, brandstofrails, compleet lucht-vloeistof tussenkoelersysteem met pomp, warmtewisselaar en reservoir. Inclusief high performance aandrijfriem, hoge-impedantie brandstofinjectoren en Ford's eigen kalibratiesoftware met vermogenskalibratie voor significant verbeterde gasrespons en prestatiebeleving. Vermogen neemt toe tot 670 pk bij circa. 0,62 bar. Let op: vereist laptop en internettoegang voor installatie van de kalibratie. De kalibratie ondersteunt geen adaptieve cruise control (AAC)

Niet goedgekeurd voor gebruik op de openbare wegNiet goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg


Garantie van Ford.


BELANGRIJKE OPMERKING: De installatie mag alleen worden uitgevoerd door een monteur in een gespecialiseerde werkplaats. Beschadigingen aan onderdelen door incorrecte montage valt niet onder de garantie.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's

1 Aanbevolen verkoopprijs inclusief btw. Raadpleeg uw Ford-dealer voor extra montagekosten. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten. Houd er a.u.b. rekening mee dat extra onderdelen noodzakelijk kunnen zijn.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.