De bagageruimte organizer heeft plaats voor alles en houdt alles op zijn plaats.

2 616 002

ARB* Bagageruimte organizer medium

63,00 €1

De bagageruimte organizer zorgt ervoor dat alles op zijn plek blijft. Hij houdt uw spullen schoon, veilig en draagbaar. Vervaardigd van 600D heavy duty PU-gecoat Oxford nylonmateriaal met stevige ritsen en geweven handgrepen. Ontworpen om naadloos in de modulaire uitschuifbare laadbaklades te worden aangebracht, maar ook geschikt als op zichzelf staande organizer.

  • Rubberen grip voeten om bewegen tegen te gaan
  • Verplaatsbare en verwijderbare afscheidingen, zodat alles bereikbaar blijft
  • 4 individuele ID-labels voor het gemakkelijk identificeren van de inhoud
  • Eenvoudig op te bergen, kan worden ingeklapt als hij niet nodig is
  • 600 x 200 x 180 mm (b x d x h)

Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's
Vind een dealer

1 Prijzen zijn inclusief btw. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.