Ford Lichtmetalen velgen

Geef uw auto een andere look met ons aanbod lichtmetalen velgen. Ze zijn allemaal ontworpen om de uitstraling van uw favoriete Ford te personaliseren. Aerodynamisch, sportief of elegant, de keuze is aan u. En u kunt ervan op aan dat de velgen van uw keuze geproduceerd zijn volgens de strengste normen en met de fijnste materialen en dat ze langdurige tests hebben ondergaan om uw veiligheid op de weg te verzekeren. Elke velg wordt met röntgenstralen gecontroleerd op onvolkomenheden om zeker te zijn dat de banden geen spanningverlies krijgen via de velg. En met de verschillende soorten afwerkingen en kleuren (gepolijst, zilver, wit, zwart, antraciet en verchroomd), kunt u gerust zijn dat uw velgen even goed presteren als ze eruit zien.

Waarom lichtmetalen velgen van Ford?

Ford maakt lichtmetalen velgen voor Ford en voor niemand anders. Er hoeven dus geen compromissen gesloten te worden op het vlak van design of kwaliteit om aan de eisen van diverse constructeurs te voldoen. In plaats daarvan ontwerpen en produceren we lichtmetalen velgen die perfect zijn afgestemd op het specifieke model waarvoor ze zijn ontworpen.

Net iets beter gebouwd

Aangezien onze lichtmetalen velgen voor specifieke Ford-modellen worden ontwikkeld en gebouwd, weten we precies aan welke specificaties ze moeten voldoen. Maar we bouwen ze zo dat ze nog beter presteren, beter dan de specificaties van het model in kwestie vereisen om een geruststellende marge te verzekeren op het vlak van laadvermogen en veiligheidsprestaties.

Getest en goedgekeurd

De lichtmetalen velgen van Ford worden in elke fase van hun ontwerp en ontwikkeling – en nog belangrijker, tijdens de productie – getest op duurzaamheid en kracht. Zo kunt u ervan op aan dat ze aan de hoogste eisen van Ford voldoen en de productiekwaliteit van uw Ford evenaren.

Monteren en vergeten

Lichtmetalen velgen van Ford op uw Ford monteren gaat snel en eenvoudig. Aangezien de velgen specifiek ontworpen zijn voor uw Ford is er geen enkele wijziging nodig, ongeacht de bandenmaat. De originele naafdoppen in het midden en originele wielbevestigingen worden gebruikt en er zijn geen bijkomende onderdelen nodig. Daardoor bespaart u niet alleen op de montagekosten, maar behoudt u ook uw garantie, die bij het gebruik van andere velgen kan wegvallen.

Fase 1: Wetenschappelijk design

Voor elke nieuwe lichtmetalen velg creëert het Ford designteam een basisontwerp. Vervolgens worden de nodige specificaties voor elk model berekend met behulp van geavanceerde en uiterst nauwkeurige wetenschappelijke en mathematische processen.

Fase 2: Haalbaarheidsstudie

Zodra het design werd vastgelegd, voert de ontwikkelingsafdeling een design- en haalbaarheidsstudie voor het specifieke Ford-model uit, rekening houdend met geplande toekomstige modelevoluties. De studie houdt rekening met alle carrosserievarianten om te zorgen dat aan de kwaliteitsnormen en veiligheidsvereisten is voldaan, ongeacht verschillen in de gewichtsverdeling.

Fase 3: Testen

Alle velgen die geleverd worden aan onze klanten worden onderworpen aan grondige statische tests, inclusief X-stralen, op het vlak van afmetingen, materiaalfouten, lekkages, onbalans en crashbestendigheid.

Fase 4: Duurzaamheids- en stevigheidstest

Bovendien worden de lichtmetalen velgen van Ford onderworpen aan slopende biaxiale duurzaamheidstests in een laboratorium, op een machine die speciaal voor dit doel werd ontwikkeld. De test simuleert 300.000 kilometer in werkelijke rijomstandigheden en de velg wordt op voorhand beschadigd om extreme omstandigheden zoals rijden over stoepranden te weerspiegelen. Verschillende snelheden en belastingen en extreem ruwe wegmanoeuvres en bochten maken allemaal deel uit van de test en van elk ontwerp moeten ten minste drie velgen slagen in de test voor de velg wordt goedgekeurd voor productie.

Constructeurs van lichtmetalen velgen moeten compromissen sluiten. Dat hoeft u niet.

DISCLAIMER

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® zijn handelsmerken van Ford of zijn dochterondernemingen.

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.

" " " "