Nieuwe volledig elektrische Explorer
3D-printen

3D printen bestaat al een tijdje in industriële productieprocessen. De laatste jaren heeft het aan populariteit gewonnen tot ver buiten de productievloer en de technische kantoren. Nu consumenten- en consumentenprinters steeds goedkoper en gemakkelijker te gebruiken worden, is de makersgemeenschap aan een gestage opmars bezig. 3D printen heeft misschien nog niet zijn weg gevonden naar het gemiddelde huishouden, maar het is al lang een betrouwbaar hulpmiddel voor steeds meer tech-enthousiastelingen, kunst- en ambachtsfanaten en 3D ontwerpers. Iedereen die toegang heeft tot een 3D-printer en geschikte 3D-modellen kan thuis zijn eigen objecten printen, variërend van speelgoed en decoratieartikelen tot gereedschap, reserveonderdelen en zelfs autoaccessoires.

En daar komen wij om de hoek kijken. Ford ontwikkelt voortdurend nieuwe manieren om u de beste ervaring met uw wagen te bieden en om u in staat te stellen het meeste uit uw wagenrit met uw Ford te halen.

Dus waarom zou u het heft niet in eigen handen nemen en de volgende aanpassing van uw Ford zelf printen? Ford stelt met trots gratis STL-bestanden van verschillende gadgets ter beschikking om het beste uit de middenconsole van uw wagen te halen en uw wagenrit nog comfortabeler, handiger en efficiënter te maken.

Heeft u geen 3D printer? Misschien kent u iemand die dat wel heeft. Als hij of zij u wil helpen, stuur hem of haar dan een link naar deze overzichtspagina of naar specifieke 3D-modellen.


Aanbevolen printinstellingen
Bedhechting: 						optioneel
Ondersteuning: ja
Resolutie: 0.2
Invulling: 20%
Aanbevolen filamentmateriaal: PLA

Multifunctionele inzetbak

Breid uw opbergmogelijkheden uit met de printbare 3D-multifunctionele inzetbak. De inzetbak is ontworpen om perfect in de middenconsole van uw nieuwe volledig elektrische Explorer te passen en kan u helpen uw spullen op een efficiëntere manier op te bergen. De inzetbak kan zowel verticaal als horizontaal in de middenconsole worden gemonteerd. Benut uw ruimte optimaal!

Opbergbak

Houd de opbergruimte van uw middenconsole beter geordend! De printbare 3D-opbergbak past gemakkelijk in de middenconsole van uw nieuwe volledig elektrische Explorer, waardoor de ruimte in handige vakken wordt opgedeeld. Er zit zelfs een clip bij om uw papieren netjes bij elkaar te houden. Geen geschuif meer!

Scheidingswand

Wilt u uw opbergruimtes nog beter geordend hebben? De printbare 3D-scheidingswand voor de middenconsole van uw nieuwe volledig elektrische Explorer houdt zelfs uw kleinste spullen bij elkaar. Deze dient niet alleen als scheidingswand, maar wordt ook geleverd met een pennenhouder, een kaartclip en een houder voor lippenstift of nagellak. Kleine upgrade met een geweldig effect!

Multifunctionele verdeler

Heeft u het gevoel dat de inhoud van de middenconsole van uw nieuwe volledig elektrische Explorer nog niet optimaal wordt benut? De printbare 3D-multifunctionele verdeler voegt een tweede niveau toe aan de opbergruimte, met een klep om deze te openen en toegang te krijgen tot de ruimte eronder. In gesloten toestand vormt deze een afgesloten ruimte die niet meteen in het oog springt, zodat u uw waardevolle spullen veilig kunt bewaren..

Multifunctionele bekerhouder-interface

Wat als de bekerhouder in uw middenconsole meer dan alleen bekers zou kunnen bevatten? Breid uw mogelijkheden uit met de printbare 3D-multifunctionele bekerhouder-interface, aangebracht in de bekerhouder van uw nieuwe volledig elektrische Explorer. De interface biedt de mogelijkheid om verschillende soorten houders aan te brengen, of het nu voor uw telefoon of tablet of voor een lampje is. Het model bevat zowel de bekerhouder-interface als de telefoonhouder.

DISCLAIMER

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® zijn handelsmerken van Ford of zijn dochterondernemingen.

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.

" " " "