DanTracker* GPS Tracking Device Safety Guard GPS IA

2 178 820

€ 206,001

Maakt gebruik van het Global Positioning System (GPS) om de locatie van uw wagen te controleren en maakt het mogelijk de wagen terug te vinden wanneer deze gestolen is, of wanneer de locatie vergeten is. Het slanke ontwerp maakt het eenvoudiger te verstoppen en de ingebouwde batterij met een lange levensduur zorgt dat het systeem onafhankelijk van de stroomvoorziening van de wagen werkt. Het volgen van de wagen en individuele instellingen kunnen over de gehele wereld worden beheerd via een app op de smartphone of via de website. Schokbestendig en waterdicht, levensduur van de accu meer dan 10 jaar, inclusief simkaart, gratis app voor de smartphone beschikbaar, verzend indien actief de positie iedere 5 minuten wanneer de wagen in beweging is. Het creëren van een geofence-zone rond de wagen is mogelijk met verschillende afstanden (300, 500 of 1000 m). Een individueel bericht wordt verzonden wanneer de wagen de ingestelde geofencing-zone verlaat. Eenvoudige montage. N.B.: Een gebruikersaccount en een betaald abonnement bij DanTracker zijn noodzakelijk. De algemene voorwaarden van DanTracker zijn van toepassing


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's

1 Prijzen zijn inclusief btw. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.