Innovatieve inklapbare trekhaken zijn er altijd om een aanhangwagen te trekken of om fietsen te vervoeren, maar kunnen uit het zicht worden opgeborgen om de styling niet te beïnvloeden en om ongehinderd toegang tot de bagageruimte te houden. Ze zijn volledig compatibel met het elektrisch systeem van uw Ford.

Inklapbare trekhaak

Ford Kuga 09/2016, Uitgezonderd voertuigen met achteraf gemonteerde Xvision (SCC) parkeersensoren achteraan

2 433 511

€ 916,001

Alleen in combinatie met modelspecifieke elektrische set en draaimodule, geschikt voor wagens met koetswerkkit, handenvrije bedienbare achterklep en achterfietsendragers met max. 3 fietsen


Garantie van Ford.


BELANGRIJKE OPMERKING: De installatie mag alleen worden uitgevoerd door een monteur in een gespecialiseerde werkplaats. Beschadigingen aan onderdelen door incorrecte montage valt niet onder de garantie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje
Noodzakelijke bevestigingsmaterialen
Elektrische kit voor trekhaak 13 pins aansluiting Nodig voor de bevestiging van de inklapbare trekhaak. Ford Kuga 09/2016, vanaf 01/2017 onwards
Garantie van Ford.
Ond.nr.: 2 167 208 € 148,00
Toevoegen aan verlanglijstje
Aanhangwagenmodule, achter Set inclusief elektronische module en bevestigingsmateriaal. Levert spanning voor aanhangerverlichting en via relais geschakelde voeding voor opladen van accu in aanhangwagen, benodigd om elektrische kit te monteren.
Garantie van Ford.
Ond.nr.: 2 462 429 € 113,00
Toevoegen aan verlanglijstje
Draaimodule Nodig voor de bevestiging van de inklapbare trekhaak. Te gebruiken in combinatie met de modelspecifieke elektrische set en de achtermodule aanhangwagen.
Garantie van Ford.
Ond.nr.: 2 346 966 € 116,00
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Aanbevolen verkoopprijs inclusief btw. Raadpleeg uw Ford-dealer voor extra montagekosten. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten. Houd er a.u.b. rekening mee dat extra onderdelen noodzakelijk kunnen zijn.

2 Aanbevolen verkoopprijs inclusief BTW. Raadpleeg uw Ford-dealer voor extra montage- en lakkosten (indien van toepassing).

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.