4pets®* Caree transportbox voor katten en honden, om veilig te bevestigen aan elke passagierszetel, Cool Grey

2 460 886

€ 252,001

Innovatieve en veilige transportoplossing voor katten en kleinere honden tot een gewicht van 8 kg. Speciaal ontworpen om perfect te passen in elke wagenzetel en om een comfortabele reiservaring te bieden aan uw huisdier. Aantrekkelijk ontwerp en gemaakt van robuuste, hoogwaardige materialen. Kan eenvoudig en veilig worden vastgemaakt op de zetels ofwel met de veiligheidsriem ofwel met de optioneel verkrijgbare ISOFIX-sluitingen. Voldoet aan de nieuwste en hoogste veiligheidseisen en werd onderworpen aan de strengste proeven door het officiële testinstituut TÜV Süd in Duitsland, inclusief crashtest en giftigheidstests van het materiaal. Belangrijkste kenmerken: "Pull & Klick", een eenhandsbediening van de deur om de box te openen en te sluiten, moduleerbaar achterste gedeelte voor perfecte integratie in elke autozetel, hendels voor en achter voor eenvoudig vastnemen van de box, verwijderbare, tweedelige binnenbekleding – wasbaar bij 40 °C, opstaande bekleding vooraan voor bescherming van de privacy en bescherming bij botsingen, "Fixlock" snelbevestiging voor de veiligheidsgordel, ISOFIX gereed. Vervangende zetelkussens in verschillende kleuren verkrijgbaar als optioneel accessoire


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Prijzen zijn inclusief btw. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.