U kunt uw fietsen op een veilige en comfortabele manier vervoeren met het aanbod fietsdragers van hoge kwaliteit.

Thule®* Fietsendrager Coach 276, voor 3 fietsen, kantelbaar en opklapbaar

Behalve PHEV. Opgelet: de achterdeur kan niet geopend worden, zelfs niet wanneer de fietsendrager gekanteld is

2 353 444

565,00 €1

De kleine en lichte drager van Thule® kan met een praktisch voetpedaal worden gekanteld voor eenvoudige toegang tot de bagageruimte, zelfs met aangebrachte fietsen. Met een gepatenteerd opklapsysteem om de drager zeer compact op te kunnen bergen; past in de meeste bagageruimtes. Intelligente lichtgewicht constructie, uitschuifbare rails voor fietsen met een langere wielbasis, antidiefstalsysteem en losneembare fietsframehouders om de fietsen eenvoudig te kunnen laden. Afstelbare koppeling met eenhandsbediening voor eenvoudige montage op de trekhaak. Fietsarm geschikt voor fietsframes met 22 mm – 80 mm diameter. Fietsdrager kan worden afgesloten op de trekhaak, fietsen kunnen worden afgesloten aan de drager. Max. 60 kg laadgewicht, max. 25 kg per fiets, ongeveer 19 kg zwaar, met 13 pens adapter. Afmetingen: 106 x 76 x 28 cm. N.B.: Het totale gewicht dat op de trekhaak rust (gewicht van accessoire en belading bij elkaar) mag de toegestane kogeldruk niet overschrijden. Wees voorzichtig bij het kantelen van de drager als deze is beladen met fietsen. Uitstekende delen zoals het stuur kunnen de grond raken en beschadigd geraken. Neem de nodige veiligheidsmaatregelen.


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Prijzen zijn inclusief btw. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.