Het perfecte accessoire voor uw wintersportartikelen. De skidrager draagt gemakkelijk 8 paar ski's of 6 snowboards, afhankelijk van de gekozen drager.

Thule®* Ski- en snowboarddrager voor op het dak SnowPack Xtender 7325

2 318 742

€ 195,001

Voor 5 paar ski's of 2 snowboards, aerodynamische drager met uitschuiffunctie voor eenvoudig laden en lossen, ontworpen voor het dragen van alle soorten ski's en snowboards, laadbreedte 62,5 cm, houdt ski's en snowboards veilig op hun plaats a.d.h. van ultrazachte rubberen grijparmen die het oppervlak niet bekrassen, gemakkelijk te openen en te sluiten terwijl je handschoenen draagt ​​via een extra grote drukknop, extra ruimte tot het dak voor ski's met lange bindingen dankzij meegeleverde verlengpoten die de drager opheffen, bruikbaar voor alle basis draagprofielen, gewicht 4,8 kg

Opm.: De maximale dakbelasting van uw auto is beperkt. In de handleiding van uw auto vindt u deze terug.


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Prijzen zijn inclusief btw. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Elke aanbieding is steeds onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden dan deze die geldig zijn op uw voertuig. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan invloed hebben op het brandstofverbruik van uw auto. *Alle namen, afbeeldingen en logo's ter aanduiding van Ford zijn eigen merken van Ford. Alle merk-, product-, dienst- en bedrijfsnamen op deze site zijn handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van hun respectieve eigenaars. Ford geeft geen toestemming voor gebruik hiervan door anderen dan de eigenaars. Een dergelijk gebruik kan een inbreuk op de rechten van de eigenaar betekenen.